Diderot Cafe

1061 Budapest, Paulay Ede u. 16-18.

Weboldal: http://diderot.hu

Telefonszám: +36 1 413-0110

2011. december elején nyitottuk meg 870m2-es üzletünket Budapest szívében azzal a céllal, hogy a belsőépítészetben, a lakberendezésben, a művészetek színes forgatagán keresztül valami újat, valami mást mutassunk meg az embereknek és segítségükre legyünk abban, hogy a mindennapi életüket szebbé, komfortosabbá, személyre szabottan, egyedi igényeiknek megfelelően alakíthassák ki (akár az otthonteremtésben, akár a munkahely kialakításában) tervezéstől a megvalósításig.

Névválasztásunk sem véletlen:

Denis Diderot (1713-1784) francia filozófus, író, költő, Katalin cárnő könyvtárosa, a művészetek jeles pártfogója, hirdetője, az elfogadás és a szabadgondolkodás kiemelkedő alakja volt.

Ars poeticánk így lett: „szabad gondolatok a belsőépítészetben is”.
Szeretnénk egy át fogó színfoltot jelenteni mindenki számára, legyen igénye bármire is- örömmel állunk rendelkezésére, az első elképzelésektől a végső kialakításig. Kollégáink sok éves tapasztalata és szakma szeretete könnyebbséget  biztosíthat mindenkinek.  Az újabb irányzatok elfogadóinak pedig kiváló      lakberendezési asztrológusunk tud hasznos tanácsokkal szolgálni.

 

 

A magyar művészek bemutatására, műveik megismertetésére kínálunk még lehetőséget, hiszen annyi értékünk lelhető fel ezen a téren is (üveg művesség, festészet, szobrászat, festett kerámiák, kézi csomózású szőnyegek és még sok minden más, ami felkeltheti érdeklődését, színesebbé teheti otthonát, megszépítheti az életét).
Bemutató termünkben vendégeink kényeztetéséről kávézónk gondoskodik:  lehetőség van test és lélek ápolására - egy finom kávé, forró csokoládé, vagy egy aromás tea, esetleg egy koktél, egy pohárka finom bor társaságában egy jó könyvet, vagy lakberendezési magazint olvasgatva ötletelni, művészekkel, barátokkal találkozni, beszélgetni - megfeledkezve minden másról.

Kávézónk és üzlethelyiségünk több rendezvény helyszíne volt már (szakmai, baráti, családi, üzleti összejövetelek, borkóstolók, Magyar Kastély és Kúria tulajdonosok rendezvénye, stb … ) A jövőben is nagy szeretettel várunk mindenkit, aki egy belvárosi igényes és igen inspiráló helyet választana saját családja, üzleti partnerei, barátai számára kisebb összejövetelek céljából.

Vállaljuk a rendezvények teljeskörű lebonyolítását egyedi elképzeléseik alapján. Törekszünk minden igénynek maximálisan megfelelni, és a hozzánk látogatóknak kellemes kikapcsolódást, igényes környezetet és minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújtani.

Térkép és útvonaltervezés

Itt megtekintheti a térképen: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 16-18....

Aktuális kiállításai

Nem található.

Jövőbeli kiállításai

Nem található.
Hirdetés (?)

Diderot Cafe - kiállítás archívum

Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága V2024