Szolgáltatásaink látogatóknak

Böngészd a kiállítás- és programlistát INGYENES

A Kiállítás Ajánló speciális programajánló portál, ami kínálatában a kiállításokra fókuszál, de megtalálhatók egyéb, a kiállításokhoz valamiképp kapcsolódó programok is.
A kiválasztott kiállítás a QR kód lekattintásával az okostelefon naptárjába kerül.

Gyűjtsd listára ami érdekel INGYENES

A kiállításoknál található Érdekel gombra kattintva, egy saját listára gyűjthetők azok a kiállítások, amiket látni szeretnénk. Az így összegyűjtött lista végül elküldhető e-mailben is.

Kérj emlékeztető leveleket INGYENES

A regisztrált látogatók emlékeztető leveleket is kérhetnek azokról a kiállításokról, amik érdeklik. E-mailt küldünk a megnyitás és a bezárás előtt egy héttel és egy nappal.

Nézd meg a helyinfókat INGYENES

A kiállítási helyszínek adatlapján megtalálható minden fontos információ: a helyszín neve, pontos cím térképpel és útvonaltervezővel, telefonszám, e-mail cím, weboldal, nyitvatartás.
Az elérhetőségek a QR kód lekattintásával a mobiltelefon névjegyzékébe kerülnek.

Olvasnivaló INGYENES

A weboldalon megjelennek ajánlók, esemény beszámolók, interjúk művészekkel, kritikák, élménybeszámolók és egyéb kulturális témájú írások.

Oszd meg saját élményeid INGYENES

Az a legjobb kiállítás ajánló, amit a látogató maga mesél el a tapasztalatai alapján. Ezért lehetőséget adunk, hogy a látogatók élménybeszámolót küldjenek azokról a kiállításokról, amiket megnéztek. Az élménybeszámoló-írókat exkluzív ajándékokkal lepjük meg.

Használd a keresőt INGYENES

Keresni lehet kiállítás vagy helyszín nevére, szűkítve látogatás helyére és idejére. A részletes keresést választva, az eredmény tovább szűkíthető egy konkrét helyszínre, a kiállítás fajtájára; valamit külön lekérhetők a megnyitók, vagy a bezáró kiállítások.

A KiállításAjánó.hu szolgáltatásai

A weboldal legfontosabb szolgáltatásai

  • Programkereső és lista
  • Ajánlók, beszámolók
  • Helyinfó
  • Emlékeztető levelek
  • Élménybeszámoló küldés
  • Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu

Látogatóknak
Szolgáltatások, nyereményjátékok

Kiállítóknak
Szolgáltatás- és médiaajánlat

Hirdetőknek
Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága V2024