Médiaajánlat hirdetőknek

A KiallitasAjanlo.hu speciális programajánló portál, ami kínálatában a kiállításokra fókuszál. Tartalma jól behatárolt célközönséghez jut el. A weboldal látogatói értelmiségi, átlagon felüli kulturális érdeklődésű, kiállításokat aktívan látogató fiatalok és felnőttek.

Amennyiben hasonló célközönséget szeretne elérni, ismerje meg hirdetési szolgáltatásainkat és válassza ki az Önnek megfelelőt:
Banner hirdetésPR megjelenés

Töltse le pdf formátumú tájékoztatónkat:
kiallitas-ajanlo_ajanlat-hirdetoknek.pdf

Ha Ön kiállító, vagy valamely kiállítási helyszín munkatársa, kérjük tekintse meg a kiállítóknak szóló szolgáltatásainkat is.

PR megjelenés

A Kiállítás Ajánló szerkesztésében megjelenő ajánlók, beszámolók, interjúk, kritikák, élménybeszámolók és egyéb írások mellett lehetőség van PR publikálásra. A megjelenés szövegét a megrendelő biztosítja, tartalma lehet cég-, intézmény-, termék-, szolgáltatásreklám, amennyiben valamilyen vonatkozásában érinti az alkotóművészet területét.

Olvasd tovább

Listaárak

Kérjen részletes tájékoztatót az online@kiallitasajanlo.hu e-mail címen. A kiállítási helyszínek esetében a listaárak helyett általában személyre szabott ajánlatot adunk az együttműködési lehetőségek felmérését követően.

A KiállításAjánó.hu szolgáltatásai

A weboldal legfontosabb szolgáltatásai

  • Programkereső és lista
  • Ajánlók, beszámolók
  • Helyinfó
  • Emlékeztető levelek
  • Élménybeszámoló küldés
  • Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu

Látogatóknak
Szolgáltatások, nyereményjátékok

Kiállítóknak
Szolgáltatás- és médiaajánlat

Hirdetőknek
Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága V2024