Kiállítóknak, kiállítási helyszíneknek ajánljuk

A KiallitasAjanlo.hu speciális programajánló portál, ami kínálatában a kiállításokra fókuszál. Tartalma jól behatárot célközönséghez jut el. A weboldal látogatói értelmiségi, átlagon felüli kulturális érdeklődésű, kiállításokat aktívan látogató fiatalok és felnőttek.

A Kiállítás Ajánló számos lehetőséget nyújt muzeális intézményeknek, galériáknak, kiállítótermeknek, kultúrházaknak, művészkávézóknak és minden egyéb helynek, ahol kiállításokat rendeznek (továbbiakban kiállítási helyszínek).

Amennyiben hasonló célközönséget szeretne elérni, ismerje meg hirdetési szolgáltatásainkat és válassza ki az Önnek megfelelőt:

ProgramajánlóHelyszínadatlapKiállítás Ajánló ÜgyfélkapuPR cikkBanner hirdetés

Töltse le pdf formátumú tájékoztatónkat:
kiallitas-ajanlo_ajanlat-kiallitasi-helyszineknek.pdf

Programajánló INGYENES

A Kiállítás Ajánló kiállításokat és más kulturális programokat ajánl, amiket a szerkesztők a sajto@kiallitasajanlo.hu–ra küldött sajtóanyagokból válogatnak össze.

Amennyiben Ön kiállítást szervez, küldje el programajánlóját még a megnyitó előtt, hogy időben tájékoztathassuk róla a látogatóinkat.

Mit tartalmazzon a programajánló?

Helyinfó INGYENES

A kiállítási helyszínek adatlapja tájékoztat a látogatók számára fontos információkat. Az adatlapon elérhető: a helyszín neve, pontos cím térképpel és útvonaltervezővel, telefonszám, e-mail cím, weboldal, nyitvatartás. Igény szerint részletes bemutatkozó szöveg.

Amennyiben Ön kiállítási helyszínt képvisel, ellenőrizze a helyszínadatlapon szereplő adatok helyességét. Módosítást a sajto@kiallitasajanlo.hu –ra küldött e-mailben lehet kérni.

Mi tartalmazzon az adatmódosítási kérelem?

PR megjelenés

A Kiállítás Ajánló szerkesztésében megjelenő ajánlók, beszámolók, interjúk, kritikák, élménybeszámolók és egyéb írások mellett lehetőség van PR publikálásra. A megjelenés szövegét a megrendelő biztosítja, tartalma lehet cég-, intézmény-, termék-, szolgáltatásreklám, amennyiben valamilyen vonatkozásában érinti az alkotóművészet területét.

Olvasd tovább

Listaárak

Kérjen részletes tájékoztatót az online@kiallitasajanlo.hu e-mail címen. A kiállítási helyszínek esetében a listaárak helyett általában személyre szabott ajánlatot adunk az együttműködési lehetőségek felmérését követően.

Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu 2014-ben INGYENES

Az e-mailben kapott programajánlók és módosítási kérések feldolgozása folyamatos, de a nagyszámú megkeresés miatt előfordulhat néhány napos átfutási idő. Ezért a Kiállítás Ajánló megnyitotta Ügyfélkapuját, ahol ügyfeleink feltölthetik és szerkeszthetik kiállítás ajánlóikat, frissíthetik helyszínadatlapjukat. Az ügyfélkapun keresztül végzett módosítások azonnal megjelennek a weboldalon!

Az Ügyfélkapu használatának feltételei: regisztráció és előfizetés, de a 2014-ben regisztrálóknak a szolgáltatás teljesen ingyenes.

Letölthető pdf tájékoztató
Regisztráció
Listaárak 2015-től

Kérjen részletes tájékoztatót az online@kiallitasajanlo.hu e-mail címen.

A KiállításAjánó.hu szolgáltatásai

A weboldal legfontosabb szolgáltatásai

  • Programkereső és lista
  • Ajánlók, beszámolók
  • Helyinfó
  • Emlékeztető levelek
  • Élménybeszámoló küldés
  • Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu

Látogatóknak
Szolgáltatások, nyereményjátékok

Kiállítóknak
Szolgáltatás- és médiaajánlat

Hirdetőknek
Médiaajánlat

Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága V2024