Asszociáljunk kiállítás plakátot!

Beszámoló: | 2013-04-12 12:42:52

AHA érzés, Az élet maga, Lenyűgöző, Magával ragadó, Álomvilág, Misztikum, Emlékkép, Fokozatosan elmúlik, Túl élénk, Harsány, Szürreális, Markáns színek, Meseszerű, Félelmetesen torz, Hegyes-sarkos, Szörnyek, Nincs teljes arc, Kedvesség, Vidámság, Mélység, Csend, Játékos, Szeretet...

Kortárs asszociáció, a közönség szavai a kiállításról. Csak ennyit árulhatunk el. Azt, hogy számukra mi volt a legemlékezetesebb, mit éreztek és mi jutott eszükbe a képek láttán.

Hogy kinek a kiállítása? Mi a címe? Hol és mikor látható? Majd később megtudod azt is. Kérlek most csak a szavakra koncentrálj. Engedd, hogy szétáradjanak az elmédben és asszociálj tovább szabadon.

Neked milyen plakát jelent meg a képzeletedben?

Ugyanezzel a kérdéssel kerestük fel a Belvárosi Képzőműhely alkotócsoportját, akik néhány perces képzeletbeli utazást követően krétát, ecsetet ragadtak és papírra vetették fantázia-plakátjukat.

Füzes Anna, Gondos Ivett, Holczer Sára, Kemendy Barbara, Süveg Zsófia és Tilkovszky Dóra - a kreatív csapat -, a megnyitón megszólított közönség segítségével úgy készítették el Gombor József kiállításának plakátját, hogy nem is  tudtak róla.

A kortárs asszociációról készült videó magáért beszél, no meg Gombor József kortárs festőművész kiállításáért!  
Nézd meg a saját szemeddel :)

Gombor József kiállítása 2013. április 30-ig látható az UNIO GALLERY-ben.

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Belvárosi Képzőműhely
1062 Budapest, Eötvös utca 35.

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet:

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága V2024