Tánc

Kartal, Ladócsy Műterem-Galéria, 2014.08.02. - 2014.10.01.

Kiállítás a kortárs táncról, amely a művészetek egymáson keresztül való értelmezését kínálja. Megnyitó augusztus 2-án, este 8-kor!

Egy térben jelenik meg a festészet, a szobrászat, a grafika és a tánc, így adva lehetőséget, hogy egy kicsit jobban megérthessük az alkotás elementáris folyamatát. A művek sokszínűségén meg sem lepődhetünk, ha megnézzük az alkotók névsorát. Kossuth és Munkácsy díjas művészek, friss tehetségek és már elismert alkotók szerepelnek együtt, hogy megmutassák mit is gondolnak és éreznek a tánccal kapcsolatban. A Radioballet közreműködésével, Egyed Bea és Újvári Milán táncműszek lépnek fel az este folyamán, megadva a kiállítás témájának valós élményét.

Kiállítók: Fehér László (Kossuth-díj), Gerzson Pál (Munkácsy-díj), Barabás Márton (Munkácsy-díj), Gerzson Sarolta, Fábián Dénes Zoltán, Jekken Péter, Kutas Ágnes, Kutas László, Kocsis Balázs, Posztobányi Péter, Lőrincz Ferenc, Goschler Tamás, Ladócsy László, Ladócsy Márk, Lantos Csenge, Márvány Miklós, Olescher Tamás, Sz. Jánosi Erzsébet

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Ladócsy Műterem-Galéria
2173 Kartal, Csokonai köz 3.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága