Szkok Iván - Válogatás a műteremből

Budapest, Koller Galéria, 2013.10.17. - 2013.10.31.

Megnyitó október 17-én este 6 órakor. Köszöntőt mond Atlasz Gábor festőművész, a Magyar Festészet Napja Alapítvány képviselője.

Szkok Iván festőművész 2013-ban kapta met a  Koller-díjat, a kiállítás  2013-as Magyar Festészet Napja alkalmából került megrendezésre.
 
Szkok Iván alkotásaiban mindenféle művészeti irányzatok és műfai kötöttségek nélkül ötvöződnek egymással a festészet és a szobrászat kellékei. A figurativitás mindig valamilyen konkrét jelentéseket hordozó motívumok és szimbólumok képében jelenik meg. Ugyanakkor az érzékeink által megfogott képekben, az áramló testek folyamatos mozgásában, egy gesztusban vagy egy felfokozott érzelemnyilvánításban mindig van valamilyen feszültség. A pozitív és negatív formák játékából következő „mozgó képek”, felkeltve annak fantáziáját, aktív szemlélődésre késztetik a nézőt. Minden változik, és az eredeti kép mindig tovább bővülve, új értékeket nyer. 
 
A bemutatott képeket a festőművész műterméből lettek válogatva és kiválóan érzékeltetik a Koller-díjjal frissen kitüntetett Szkok Iván életművét.

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Koller Galéria
1014 Budapest; Táncsics M. u. 5.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága