Shapes of Hungary - Magyar Designtörténetek

Budapest, FISE - Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület, 2014.10.07. - 2014.10.31.

2014. október 7-én, kedden 4 órától egy FISE EST előadás vezeti fel a kiállítást, ahol az alkotók beszámolnak tapasztalataikról, valamint vállalkozásuk fejlődéséről. Megnyitó 6 órától.

A kiállítást Barna Zsuzsanna a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. konzultánsa nyitja meg, 2014. október 7-én kedden, 18 órakor. 

Eddig négy alkalommal, három rangos londoni designeseményen (Clerkenwell Design Week, TENT London és Designjunction) mutatta be a FISE a magyar kortárs design legjavát. A megjelenésekhez jó néhány sikersztori is köthető, melyeket e kiállításunkkal szeretnénk megismertetni a magyar közönséggel, a hazai médiával. A Londoni tárlatokon a következő designerek állítottak ki, az ő anyagukból válogat a kiállítás:

Borkovics Péter, Hegedűs Andrea, Herend - Meixner Etelka, Józsa István, Kele Sára, Koós Daniella - Koodform, Lublóy Zoltán, Plantus - Boros Judit, Csortán Beáta, Tőkési Tímea, Plié - Kiss-Gál Gergő, Starry Light by Anagraphic - Farkas Anna és Batisz Miklós, Szabó Edit, Tompa László, Vidó Nóri, Zalavári József.

Az esemény a Design Hét Budapest 2014 hivatalos programja.

CÍMKÉK: művészeti kiállítás | iparművészeti kiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

FISE - Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága