Kertész29 Galéria májusi tárlata

Budapest, Kertész29 Galéria, 2011.04.30. - 2011.05.13.

A kiállítás április 30-án 16:00-kor nyílik. Közreműködik Kertész Ernő, gitárművész. Megtekinthető május 13-ig keddtől péntekig: 11:00- 18:00-ig, valamint szombaton: 12:00- 18:00-ig.

A Kertész29 Galéria májusi tárlata 
 
Az április 30-án nyíló kiállítás alkalmából egy csoport mutatkozik be a Kertész29 Galériában, mely csoport különlegessége, hogy az egyetlen Őket összekötő kapocs a művészet 
 és az alkotni vágyás.Ez a kiállítás az alkotók munkáinak különbözősége miatt alakul szerves egésszé a látogatók szemében. 
A kiállító művészek: 
 
Ferencz J. Réka az absztrakt irányába mutató nyugalmat árasztó, harmonikus színvilágú képei elgondolkodtatnak és mély érzéseket váltanak ki az azokat megpillantó közönségből. 
Kovács József figurális képei a régi idők mestereinek alkotását idézik. Különleges érzéke a szép iránt, abból is látszik, hogy Kovács József nem csak fest, hanem zenészként is tevékenykedik. 
Oláh János erőteljes és kontrasztos képein a fények és a színek együtt dominálnak. A használt komplementer színek összhatása kellemes vizuális élményt nyújt. 
Orémusz József tájképei és csendéletei olyan érzést keltenek a szemlélődőben, mintha ő is ott állna a megfestett templom előtt, vagy éppen a kitöltött bor előtt ülne. 
Réz Judit a színek és a természet szerelmese, amely festményeiből is sugárzik. Saját utazásai által ihletett életigenlő képei megmutatják számunkra, hogy a világot szeretni kell. 
Simon Szabolcs Gyergyószárhegyről származó festőművész képein a székely világ, Székelyföld tájai és emberei jelennek meg, jól érzékeltetve a térség atmoszféráját. 
T. Schütz Katalin ötletes képei között díjnyertes alkotással, fotorealisztikus és lírai ábrázolásmóddal is találkozhatunk. 
Vasanits Zoltán izgalmas, színfoltokból felépülő alakjai egyedi vonalvezetésű, felismerhető stílussá formálódnak képein. 
Végh Éva gyönyörű selyemre készített lírai absztrakt festményei elragadják képzeletünket. 
 
A kiállítás április 30-án 16:00-kor nyílik. Közreműködik Kertész Ernő, gitárművész. 
Megtekinthető május 13-ig keddtől péntekig: 11:00- 18:00-ig, valamint szombaton: 12:00- 18:00-ig. 
A szervezők és a kiállító művészek szeretettel várnak minden érdeklődőt! 
 
További információt találhatnak az alábbi linken: http://www.kertesz29.hu/

CÍMKÉK: képzőművészeti kiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Kertész29 Galéria
Budapest VII. ker.; Kertész u. 29.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága