Jégkrémbalett - Táncolni kiállításon?

Budapest, Műcsarnok, 2011.10.15.

A Harangozó Gyula-díjas táncos-koreográfus Goda Gábor vezeti október 15-én, szombaton 10 és 12 óra között a Bizottság-kiállítás családi programját.

 

Nem mindennapi programban vehetnek részt október 15-én, szombaton 10 és 12 óra között a Bizottság-kiállításra látogatók. Goda Gábor vezetésével végigtáncolhatják a Sírba visztek” kiállítás tereit. Eközben felfedezhetik, milyen a  „műfű-tánc”, a  „festmény-tánc”, az „árnyék-tánc”, a „fény-tánc” vagy a „ceruza-tánc”. Kiderül az is, hogyan mozognak a programsorozaton a gyerekek által életre keltett, már jól ismert figurák, álomkertünk lakói: Macskaszervíz, Ősállat, Hangyarégész, Karcolásleány, Aranyhalacska, Kanálfodrász és Kurzustörpe.

A Tíz hét – tíz szó – tíz terem programsorozat, mely a Bizottság zenekar dalszövegeiből kiválasztott egy-egy szó köré szerveződik, a kiállítás nyitva tartása alatt minden szombat délelőtt folytatódik, hétről hétre másik teremben, különböző művészeti ágak és műfajok területén működő szakemberek vezetésével. A résztvevő gyerekek, családok a felkért képzőművészek, színészek, írók, zenészek, táncosok, rendezők, énekesek, előadók irányításával játszhatnak, zenélhetnek, festhetnek, rajzolhatnak, írhatnak vagy táncolhatnak a kiállítótermekben. Így, aki valamennyi alkalommal részt vesz a sorozaton, más és más nézőpontból járhatja végig a kiállítást.

A múzeumpedagógiai programsorozatra gyermekek számára bérlet is váltható (4000 Ft), mely tartalmazza a felnőtt kísérő részvételét is. További jegyinformáció: www.bizottsagkiallitas.hu

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Műcsarnok
1146 Budapest; Dózsa György út 37

Tudj meg többet
Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága