Gathering of Artists in Europe

Budapest, Kertész29 Galéria, 2011.06.11. - 2011.06.24.

Egy nemzetközi művészközösség mutatkozik be Budapesten a Kertész29 Galériában. Megnyitó 2011. június 11.-én 18:00-kor, közreműködik Kertész Ernő, gitárművész és a Latin Kings.  
Megtekinthető 11:00- 18:00-ig és szombaton 12:00- 18:00-ig.

A "Gathering of Artists in Europe" ( weboldal: https://sites.google.com/site/gatheringofartistsineurope/ ahol a képeket is meg lehet vásárolni) nevű nemzetközi képzőművész csoport 2011. január 5.-én indult útnak azzal az elsődleges céllal, hogy a csatlakozó művészek eszmét és véleményt cserélhessenek egy lehetséges öszzejövetelről valahol Európában kiállítással egybekötve. A szervezők választása Budapestre egy szintén friss művészeti közösségi galériára, a Kertész29 Galériára esett. 
 
A csoportosulás és a kiállítás maga is egy internetes közösségi oldalon keresztül szerveződött. A kiállításra több, mint 30 művész küldi el egy festményét többek között Hollandiából, Franciaországból, Portugáliából, Nagy-Britanniából, Ukrajnából, Macedóniából, Görögországból, de csatlakoznak az Egyesült Államokból és Tunéziából is. 
 
A tárlat egy jótékonysági rendezvény. A képek az interneten keresztül vásárolhatók meg a művészektől és az így befolyt összeget, valamint az el nem kelt képeket a csoport felajánlja a UICC (Union of International Cancer Control) Nemzetközi Rákellenes Egyesületnek.

CÍMKÉK: képzőművészeti kiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Kertész29 Galéria
Budapest VII. ker.; Kertész u. 29.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága