FÉNYEK – üvegkiállítás

Budapest, B32 Galéria és Kultúrtér, 2017.01.19. - 2017.02.03.

A kiállítást megnyitja: Fábián László író, esztéta 
Kiállítók: Hegyvári Bernadett, Kecskés Kriszta, Kóródi Zsuzsanna, László Kyra, M. Tóth Margit, Soltész Melinda, Szilágyi Csilla, Varga Dóra

A nyolc kiállító művésznő a Magyar Üvegművészeti Társaság tagja, ismeretségük innen származik. Mindannyian nemzetközi szinten is elismert művelői művészeti águknak és habár az anyag, amit használnak az iparművészethez köti őket, az alkotásaik sokkal inkább a képzőművészet berkeiben talál helyet.

Ha közös pontokat keresünk, akkor meg lehet említeni természetesen az üveget, az alkotás belső kényszerét, a nőiséget vagy a fénnyel való különös szerelmi viszonyt - mégis leginkább abban hasonlítanak, hogy nagyon különböznek.

Hiába élnek ugyanabban a korban, küzdenek hasonló problémákkal, a válaszaik egyéniek és ezért az üveg anyagát is másképpen láttatják. Ami jó, nagyon is, hiszen mi lenne fontosabb ebben az időben és korban, mint bemutatni, hogy nyolc ennyire különböző egyéniség képes egy kiállítás kapcsán együtt megszólalni, együttműködni és adni valami különlegeset a látogatóknak.

CÍMKÉK: képzőművészeti kiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

B32 Galéria és Kultúrtér
1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

Hirdetések (?)

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága