Czigány Ákos: Genezis

Budapest, Várfok Project Room, 2014.09.13. - 2014.10.11.

A fotográfus három emblematikus sorozatából – Egek, Darwin Online, A művészet fénye – mutat be egy válogatást, a 2009 és 2012 közötti periódusát összegezve.

2014 szeptemberében új taggal bővül a Várfok Galéria állandó művészköre, Czigány Ákos (1972, Budapest) személyével tovább erősítve a fotográfia jelenlétét a Galériában. Az őszi évadot az ő bemutatkozásával indítjuk a Várfok Project Room terében.

Czigány Ákos a magyar kortárs fotográfiai szintér meghatározó alakja, számos elismerésnek örvend, így többek között 2010-ben Egek – hommage à Hiroshi Sugimoto című sorozatával elnyerte a neves Lucien Hervé és Rodolf Hervé-díjat, valamint az International Photography Awards 3. díját, 2011-ben a prágai Leica Galéria FRAME011 nemzetközi fotográfia versenyének 2. díját és különdíját. Alkotásaival az elmúlt években számos egyéni és csoportos kiállításon találkozhattak az érdeklődők többek között a Magyar Nemzeti Galériában, a Mai Manó Házban, a székesfehérvári Szent István Király Múzeumban. A Várfok Project Roomban megrendezésre kerülő kiállítás Czigány Ákos három emblematikus sorozatából – Egek, Darwin Online, A művészet fénye – mutat be egy válogatást, összegezve a fotográfus 2009 és 2012 közötti alkotói periódusát. 

A kiállítás a Gallery Weekend Budapest programsorozatának keretén belül 2014. szeptember 14-én vasárnap 10-18 óra között is látogatható.

CÍMKÉK: képzőművészeti kiállítás | fotókiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Várfok Project Room
1012 Budapest, Várfok u. 14.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága