Cuba

Pécs, Nappali Bár, 2013.03.22. - 2013.04.22.

Balogh Péter fotókiállítása. Mit mond Kuba az átlag utazónak? Karib tenger, havannai romos házak, szivar, rum, lányok, salsa tánc, varaderoi luxus szállodák. De mit takar a szivar füstje? EMBEREKET....

 

Emberek, akik szeretnének jól élni egy haldokló politikai rendszerben, melyet gyengén motivált munkakedvvel építgetnek. Akik istenítik forradalmáraikat miközben a legyőzött rendszer rájuk hagyott javait amortizálják. Kedves ügyeskedők, akik az őszinte érdeklődés leple alatt szolgáltatásaikat kínálják, pár dollár reményében.
Ha szeretnénk többet látni belőlük, akkor tartsuk távol magunkat a szállodák kínálta revüműsoroktól és vegyüljünk el a helyi emberek kedvelt ivójában. Csaléteknek tegyünk magunk elé egy üveg rumot, és hamarosan előkerül a szivar is. Nem is kell több egy jó beszélgetéshez… Pár pohár rum után mindenki megnyílik és megkapjuk a receptet, hogyan lehet megélni a politikai rendszer szorítását.
 
Napsütés, szerelem, rum, szivar boldog kábultságban tart mindenkit... Számunkra egy hatalmas, vidám színház, díszletszerűnek tűnő romos házakkal, autó matuzsálemekkel és a felszínen boldognak látszó emberekkel.
 

CÍMKÉK: művészeti kiállítás | fotókiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Nappali Bár
Pécs, Király u. 23–25.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága