Camino Húngaro - Az ezerléptű, ezerarcú út

Budapest, Fiktív Gasztrogaléria, 2014.12.03. - 2015.01.06.

Napjainkban a zarándoklatok reneszánszát éljük, soha ennyien nem keltek útra, hogy a valóságban, vagy éppen az ehhez kapcsolódó belső utazásuk során közelebb kerüljenek önmagukhoz és tudatosabban, igazabban alakítsák a saját életüket, kapcsolataikat, a környezetükhöz való viszonyukat.

Ebben az évben a Fiktív Gasztrogalériában az utolsó tárlat lehetőségét átadtuk a Szent Jakab Baráti Körnek, akik a Szent Jakab zarándokúton járók számára hirdetett fotókiállítás díjnyertes és közönségszavazat által kitüntetett képeit hozták el bemutatásra.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne többet megtudni a Szent Jakab zarándokútról (Camino-ról), melynek az idei évtől a legkeletebbre fekvő, regisztrált indulási pontja a budapesti Széchenyi Lánchídnál található 0 km kő. Innen haladhatunk a Lébényi Szent Jakab Templom felé, majd a kijelölt úton tovább az Apostol sírjához. Számos hazai zarándok indult már a fővárosból, hogy 5-6 hónap alatt elérkezzen a spanyolországi végállomáshoz Santiago de Compostelába.

A tárlat a "kis Camino" -ról, az út magyarországi szakaszáról ad ízelítőt az érdeklődőknek. Sokan lesznek, akik már teljesítették a kilométereket és barátsággal hívják azokat, akik még most készülnek az útra, testben és lélekben megerősítésre, információkra vágynak.

Hívjuk és várjuk továbbá mindazokat, akik kíváncsiak a zarándokok által szépnek látott tájakra és pillanatokra a fotók segítségével.

Megnyitó: 2014. december 3-án, szerdán, 19 órától
A kiállításmegnyitó után díjátadás a nyertes zarándok-fotósok számára.

A kiállítás 2015. január 4-ig látogatható, naponta 12-24 óra között.

 

CÍMKÉK: művészeti kiállítás | képzőművészeti kiállítás | fotókiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Fiktív Gasztrogaléria
1088 Budapest, Horánszky u. 27.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága