Alternative Budapest-exhibition by KoPé

Budapest, Marriott Hotel, 2014.05.20. - 2014.06.30.

Az 'Alternative Budapest' koncepciója egy hobbi instagrammozásnak indult, amelyet az egyre fokozódó online, majd offline érdeklődés tolt fel a Marriott Hoteles státuszig. 

2014. május 20-án a Blaha Lujza térnél, a Courtyard by Marriott Hotelben Réz András nyitja meg Kovács 'KoPé' Péter következő 'Alternative Budapest' kiállítását. 

Mi az 'Alternative Budapest'? A képeken jellegzetes budapesti helyszínek láthatóak a popkultúra (néha a blockbuster-filmek) emblematikus elemeivel megspékelve. Itt egy Tyrannosaurus kel át a Szabadság hídon, ott egy gigantikus Super Mario zúzza a Duna parti házak tetejét. De egyik ismertebb képén a Galagtikus Birodalom építkeik a Parlamnet fölött. 
 
Sokan sokféleképpen próbálták értelmezni e képeket: a pop kultúra hazai térnyerésének szimbólumai, a fantázia varázsának meglibbentése, vagy csak öncélú szórakozás? Az alkotó mindeközben titokzatosan mosolyog. Talán nincs is válasz, talán nincs is rá szükség. A lényeg, hogy ha érdekel, hogy néz ki a Mechwart liget ezer majommal, vagy, hogy milyen lenne a Keleti Pályaudvar előtt átkelő Beatles, akkor kerekedj fel május 20-án, és irány a Courtyard by Marriott Hotel. 
 
A kiállításon több olyan kép is látható lesz, amit eddig a http://www.facebook.com/BudapestAlternative oldalon, illetve a korábbi kiállításokon nem láthattunk! 
 
Ha megnéznéd Budapestet, ahogy még nem láttad, 2014. május 20-június 30. között lépj be a Courtyard by Marriott Budapest City Center Hotelbe (a Blaha Lujza térnél - Budapest, VIII., József krt. 5.)! 
 
 
Megnyitó: 
2014. május 20. kedd / 18:30 óra 
A kiállítást megnyitja: RÉZ ANDRÁS - esztéta 
 
A kiállítás megtekinthetö: 
2014.  május 20-tól  június 30-ig 
 
 
Kapcsolódó linkek: 
https://www.facebook.com/BudapestAlternative 
http://instagram.com/kope0001 
https://www.facebook.com/events/650603088322659

LETÖLTHETŐ MELLÉKLET:

CÍMKÉK: művészeti kiállítás | képzőművészeti kiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Marriott Hotel
1052 Budapest, V. kerület, Apáczai Cs. J. utca 4.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága