Alternative Budapest-exhibition by KoPé

Budapest, Marriott Hotel, 2014.05.20. - 2014.06.30.

Az 'Alternative Budapest' koncepciója egy hobbi instagrammozásnak indult, amelyet az egyre fokozódó online, majd offline érdeklődés tolt fel a Marriott Hoteles státuszig. 

2014. május 20-án a Blaha Lujza térnél, a Courtyard by Marriott Hotelben Réz András nyitja meg Kovács 'KoPé' Péter következő 'Alternative Budapest' kiállítását. 

Mi az 'Alternative Budapest'? A képeken jellegzetes budapesti helyszínek láthatóak a popkultúra (néha a blockbuster-filmek) emblematikus elemeivel megspékelve. Itt egy Tyrannosaurus kel át a Szabadság hídon, ott egy gigantikus Super Mario zúzza a Duna parti házak tetejét. De egyik ismertebb képén a Galagtikus Birodalom építkeik a Parlamnet fölött. 
 
Sokan sokféleképpen próbálták értelmezni e képeket: a pop kultúra hazai térnyerésének szimbólumai, a fantázia varázsának meglibbentése, vagy csak öncélú szórakozás? Az alkotó mindeközben titokzatosan mosolyog. Talán nincs is válasz, talán nincs is rá szükség. A lényeg, hogy ha érdekel, hogy néz ki a Mechwart liget ezer majommal, vagy, hogy milyen lenne a Keleti Pályaudvar előtt átkelő Beatles, akkor kerekedj fel május 20-án, és irány a Courtyard by Marriott Hotel. 
 
A kiállításon több olyan kép is látható lesz, amit eddig a http://www.facebook.com/BudapestAlternative oldalon, illetve a korábbi kiállításokon nem láthattunk! 
 
Ha megnéznéd Budapestet, ahogy még nem láttad, 2014. május 20-június 30. között lépj be a Courtyard by Marriott Budapest City Center Hotelbe (a Blaha Lujza térnél - Budapest, VIII., József krt. 5.)! 
 
 
Megnyitó: 
2014. május 20. kedd / 18:30 óra 
A kiállítást megnyitja: RÉZ ANDRÁS - esztéta 
 
A kiállítás megtekinthetö: 
2014.  május 20-tól  június 30-ig 
 
 
Kapcsolódó linkek: 
https://www.facebook.com/BudapestAlternative 
http://instagram.com/kope0001 
https://www.facebook.com/events/650603088322659

LETÖLTHETŐ MELLÉKLET:

CÍMKÉK: művészeti kiállítás | képzőművészeti kiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Marriott Hotel
1052 Budapest, V. kerület, Apáczai Cs. J. utca 4.

Hirdetések (?)

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága