Szines séta - "Nyisd tágra a szemed!"

Budapest, Budapesti Művelődési Központ, 2019.02.11. - 2019.06.27.

Múzeumpedagógiai foglalkozások a Budapesti Művelődési Központ Galériájában egész évben általános iskolás diákok és tanáraik számára

Tisztelt Pedagógusok!

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Budapesti Művelődési Központban működő BMK Galéria új kezdeményezését: aktuális kiállításaink kísérő programjaként múzeumpedagógiai foglalkozásokat indítunk diákok és érdeklődő tanáraik számára.

A múzeumpedagógia - módszer lényege, hogy a gyerekek kicsit kiszakadva az iskola falai közül, az alkotások közvetlen közelében kreatív, játékos formában tanuljanak a művészetről, és kapjanak választ felmerülő kérdéseikre. A szórakoztató feladatok fejlesztik az alkotókészséget és a csapatban való gondolkodást is.

Foglalkozásaink során egy rövid ismerkedéssel egybekötve végigsétálunk a BMK Galérián, felderítjük a teret, és különböző játékokkal mélyülünk el egy-egy alkotó stílusában, színvilágában, mindig egy adott témához kapcsolódóan.

A diákokat és kísérő pedagógusaikat hétköznapokon, előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Délelőtti és délutáni időpont választása egyaránt lehetséges.

 

Időtartam: 1–1,5 óra

Csoportlétszám: 10–15 fő

Javasolt korosztály: 6-12 évesek

Foglalkozásvezető: Sarnyai Rita (művészeti referens)

CÍMKÉK: művészeti oktatás |

Neved:
Publikus.
Email címed:
Nem publikus.
Beszámolód címe*:
Beszámolód*:
Nem szeretjük a spam-eket. Kérjük, írd be az alábbi ellenőrző kódot:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Az élménybeszámolás részleteiről a KiállításJárók menüpontban olvashatsz. Megadott adataidat Adatvédemli irányelveink szerint kezeljük.

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Budapesti Művelődési Központ
1119 Budapest, Etele út 55.

Hirdetések (?)

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága