Muzsikusok félfényben - Mészáros Annarózsa fotókiállítása

Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria, 2017.03.04. - 2017.03.26.

Portrék a Parafónia zenekar tagjairól  
 
A Parafónia zenekar ünnepélyes koncertjére és a tárlat zárására 2017. március 26-án 17 órától kerül sor. A kiállítást méltatja Hódi Rezső grafikusművész.

A zenekart többségében értelmileg sérült fiatalok alkotják, akik zenepedagógusok, és speciális színkották segítségével szólaltatják meg a dallamokat. 
 
Előadásaik során elsősorban klasszikus zenét játszanak, számos alkalommal léptek fel a rádióban, és különféle televíziós műsorokban. Rendszeres résztvevői fesztiváloknak, szerepeltek a Müpa-ban, a Kapolcsi Művészetek Völgyében és a Magyar Tudományos Zeneakadémián is. Bejártak több a határon túli helyszínt és eljutottak egészen Németországig. 
 
Mészáros Annarózsa éve óta dolgozik együtt a zenekarral és segítőikkel: korábban próbák és koncertek közben készített róluk fotósorozatot. E sorozatában olyan műtermi portrék szerepelnek, amelyeken a muzsikusok és a velük dolgozó gyógypedagógusok egyetlen lámpa megvilágításában láthatóak, kezükben a választott hangszerükkel. 
 
A Parafónia zenekar tagjai  kitartóan és lelkesen dolgoznak együtt, közös erővel azon, hogy a zene nyelvének segítségével a „másoknak”, azaz nekünk örömet szerezhessenek. Mészáros Annarózsa célja ennek az örömnek a továbbítása.

CÍMKÉK: fotókiállítás |

Kommentáld az eseményt!

Helyszín

Klebelsberg Kultúrkúria
1028 Budapest, Templom utca 2-10.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...

Megtaláltad, amit kerestél?

Akkor nyomj egy lájkot!Ez az ablak csak 10 másodpercig látható.
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága