Új tulajdonos, új koncepció, megújul a Három Hét

Beszámoló: | 2014-01-18 14:45:57

A Három Hét Galéria február 3-án 7 órakor újra megnyitja kapuit a fotográfusok, grafikusok, festők és alkotásaikat csodálók előtt.

A XI. kerületi Bartók Béla 37-es szám alatti galéria a fotográfusok, grafikusok, festők és alkotásaikat csodálók kulthelyévé vált az elmúlt három év során. A kreatív kortárs művészeti tér irányítását idén februártól Bódis Andrea galériavezető veszi át, aki 2014. február 3-án Wohlfart Richárd „KÖZELEBBRŐL” című fotókiállításával nyitja meg újra a galériát.
 
„A valóság rögzítése kevés számomra: megkonstruálni egy helyzetet, egy jelenetet, megfigyelni a képen szereplő emberek viszonyát a szerephez, ami sokszor bizonytalan, sokszor határokat feszeget vagy ellentmondásokat vet fel; s megtalálni a magam számára alkalmas esztétikai keretet, elkészíteni a képet finom eszközökkel, a határok mentén mozogva – lényegében ezt teszem a fotóim készítése során” – olvasható Wohlfart Richárd bemutatkozásában, aki örömmel fogadta a Három Hét Galéria felkérését.
 
„A galéria életében a 3-as és 7-es számnak különös szerep jutott: a Bartók Béla út 37. épületben található, s idén február 3-án este 7 órakor nyitjuk meg újra, ami reményeim szerint egy új korszak kezdetét is jelenti e kiállítótér életében” – tudtuk meg Bódis Andreától, aki Glázer Attila fotóművésztől vette át a kiállítótermet. 
 
Andrea lelkesen említette, hogy kiállítások mellett gyerekeknek és felnőtteknek is szeretne művészeti foglalkozásokat szervezni fiatal képzőművészek és művészettörténészek bevonásával, programjaikban, kiállításaikban kitüntetett figyelmet szeretne fordítani a fenntartható fejlődésnek.

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Három Hét Galéria
1114 Budapest, Bartók Béla út 37.

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet:

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága