Új helyszínen az Antik Placc!

Forrás: | 2015-01-14 10:35:58

Az antik/a dizájn, a régi/az új keveredését, a felújított és újragondolt tárgyakat 2015 január 18-tól, vasárnaponként az anKERT Klubban keressétek!

A vasárnapi Antik Placc-ok 2014 októbere óta több száz kiállítót, kereskedőt, dizájnert és több ezer látogatót vonzottak. 2015. január 18-tól az anKERT Klub az új helyszíne az eseménynek, ahol a belváros legnagyobb kerthelysége található. Az Antik Placc az első olyan vásár, ami összehozza a fiatal designer generációt és a klasszikus régiségkereskedőket.

A Placc célja új megvilágításba helyezni az antik, a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt. Az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhíni a figyelmüket ezekre az értékekre.

Az Antik Placc egy új kezdeményezés, egy piactér. Izgalmas kiállítók, egyedi termékek, vásári hangulat, jó zene. A PLACC nem csupán egy átlagos piac, hanem egyben művészeti, családi és közéleti program alternatívája, egy színvonalas beltéri találkozóhely, és élménypont. A Placc vár mindenkit, aki nyitott az újra, de fogékony a régire.

Idén az első alkalom január 18-án 10-17 óráig lesz, onnantól vasárnaponként a Placcé a terep az anKERT-ben!

Fix Placc programok vasárnaponként:

  • Régiség, dizájn, retro, vintage és kortárs vásár
  • Restaurátorok és felújítók bemutatkozása
  • Fabrika Műhely gyerekprogram 
  • Étel-ital
  • Zene
  • Ingyenes értékbecslés

 

További infókért kövesd az Antik Placcot a Facebookon! Kattints!

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

anKER'T
1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága