Oldtimer Show 2016

Beszámoló: | 2016-03-29 22:16:54

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye az Oldtimer Show idén 10 éves

Idén 10 éves az Oldtimer Show! Ebből az alkalomból a szervezők különleges kiállítási anyaggal készülnek. Külföldről érkeznek az Oldtimer Show-ra Maserati, Bugatti és Audi versenyautók. A motorkiállítás az eddigi legkomolyabb lesz, páratlan és eddig ismeretlen ritkaságok sorát vonultatjuk fel. Indian, Wanderer, Hendesron, Viktória, Horex és NSU exclusív modellek mellett egy BMW motorkiállítás. A kiállítócsarnokban sok-sok antik autó és motorkerékpár kerül majd bemutatásra.

100 évesnél idősebb oldtimer járművek és fakerekű autók sokasága! A 2016-os Oldtimer Show korelnöke egy 118 éves Panhard Levassor antik autó lesz. Európa számos országából érkező oldtimer gyűjtők járművei mellett az USA-ból is érkezik kiállító. Látható lesz még busz és teherautó kiállítás, USA autó kiállítás, Youngtimer autó kiállítás, traktor és stabil motor kiállítás és gépindítás bemutatók, katonai járművek, mozdonyforgató, gőzmozdony- és vasútikocsi kiállítás. Összesen 500db kiállított jármű.

Idén díjmentes veztiválbusz Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között, Ingyenes parkoló a gépkocsival érkezők számára.

Gyerekprogramok: ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, arcfestés, íjászat oktatás, kézműves foglalkoztatók, fafaragás oktatás, furulya oktatás, állatsimogató, kovácsműhely, hagyományőrző termelő eszköz kiállítás, Csabai Tájházmúzeum, vasútmodell és terepasztal kiállítás

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Vasúttörténeti Park
Budapest, XIV. kerület, Tatai út 95.

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet:

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága