Melyik Terminálon landolt a Mikulás-szán?

Beszámoló: | 2012-12-09 22:34:00

Az a szóbeszéd járja, hogy Mikulás szokásos december 6-i körútját követően az Erzsébet téren parkolta le a megmaradt ajándékokkal teli szánját... Ajándék Terminál - kiállítás, vásár, jótékonyság, és valami más...

2012. december 8. és 23. között az egykori buszpályaudvar épülete egy gyönyörű téli kiállítóhellyé alakul, ahol a hozzánk betérők csaknem 100 hazai tervező munkáit csodálhatják meg, ékszertől a bútorig, öltözéktől a használati tárgyakon át a játékokig.

És kivételesen most nem érvényes a szabály, hogy “a tárgyakhoz nyúlni tilos”, mert szabad! Sőt, a bemutatott designtárgyakat meg is vásárolhatják az egyedi és minőségi ajándékot keresők!

Fontos megjegyeznünk, hogy mindebből a Design Terminálnak anyagi haszna nem származik - csak a jó érzés: egy újabb lépést tettünk a kreatív ipar ösztönzéséért! Az alkotások tehát a tervezőktől egyenesen a közönséghez jutnak el, emiatt az árak kifejezetten pénztárcabarátak. Szeretnénk ezzel bebizonyítani, hogy egy magyar tervezőművész egyedi designtárgya ugyanúgy elérhető bárki számára, mint a bevásárlóközpontok tucatportrékái, csak épp sokkal maradandóbb és izgalmasabb! Ráadásul aki egy ilyen tárgy megvásárlása mellett dönt, a hazai kreativitást, a magyar alkotókat támogatja.

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Design Terminál
1051 Budapest, Erzsébet tér 13.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága