Ismét beindul az éjszakai élet a múzeumokban

Beszámoló: | 2012-06-11 13:04:46

Idén június 16-án kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája programsorozat, ahol több száz vidéki és budapesti helyszínt kereshetnek fel a látogatók szombatról vasárnapra virradó éjjel.

 

Az egyes múzeumok programja igen eltérő időben kezdődhet és érhet véget, de 18-24 óra között minden helyszínen lesznek események. A rendezvénysorozat részletes programját olvashatják a www.muzej.hu weboldalon, illetve a budapesti programokhoz a Fidelio külön ingyenes mellékletet jelentet meg. 
 
Budapesten a rendezvény egységes karszalagbelépővel látogatható, amely a felnőttnek 1500 Ft-ba, a gyermekeknek 600 Ft-ba kerül. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. 
A karszalag belépést biztosít a csatlakozott budapesti intézmények minden programjára és feljogosít az állandó és időszaki kiállítások megtekintésére is.
 
Emellett a karszalaggal rendelkező látogatók igénybe vehetik az öt különböző útvonalon közlekedő Múzeumbuszt 18.00-02.30-ig, valamint 2012. június 16. napján 18.00 órától június 17. napján 2.00 óráig ingyen közlekedhetnek a karszalaggal rendelkezők a Közlekedésszervező (közlekedési vállalat) összes nappali és éjszakai menetrendszerinti járatán ‑ Budapest közigazgatási határán belül ‑ ez alól kivételt képeznek a különleges díjszabású járatok (Sikló, Libegő, Kishajó).
 
A karszalagok megvásárolhatóak a programban résztvevő budapesti múzeumokban és helyszíneken, illetve együttműködő partnerünk, a BKV jegypénztáraiban. 
Vidéken belépőjegyek az adott múzeumban vásárolhatóak.
 

Mi a véleményed a beszámolóról?

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága