Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlat

Beszámoló: | 2015-09-06 16:33:44

Hajdú-Bihar megye képzőművészeti életének meghatározó éves seregszemléje az 1950-es évek óta minden évben megrendezésre kerülő Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlat.

Hajdú-Bihar megye képzőművészeti életének meghatározó éves seregszemléje az 1950-es évek óta minden évben megrendezésre kerülő Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlat, amelyet idén a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodája, a Debreceni Művelődési Központ és a VOKE Egyetértés Művelődési Központja 2015. október 9–30. között rendez meg Debrecenben, a Belvárosi Galériában

 

A tárlat nyitott, a tartalmi és tematikai sokszínűség megőrzése mellett az amatőr és hivatásos alkotók számára is bemutatkozási lehetőséget kínál. A kiállítás mindemellett fontos lenyomata a megyei képzőművészet fejlődésének, változásának.

 

A kiállításon részt vehet minden Hajdú-Bihar megyében élő amatőr és hivatásos képző- és iparművész, alkotónként - műfaji és tematikai megkötések nélkül - összesen három darab művel (érem max. 5 db), melyet kiállításra kész állapotban kell beadni (grafikákat keretezve, vagy 50x70 cm, vagy 70x100 cm üveggel ellátva, kisplasztikát nemes anyagból kivitelezve 80 cm maximális kiterjedéssel, festményeket és textileket vízszintesen max. 125 cm, függőlegesen max. 200 cm méretben.) A kiállítás zsűrije a beadott sorozatokat megbonthatja.

A beadott alkotások nem lehetnek 2014. évinél régebbiek.

 

A műtárgyakat 2015. szeptember 25-26-án 11-18 óra között lehet beadni a debreceni VOKE Egyetértés Művelődési Központjában

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Debreceni Művelődési Központ - Belvárosi Közösségi Ház
4024 Debrecen, Kossuth utca 1.

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet:

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága