Élménybeszámoló: Mese van

Élménybeszámoló: | 2015-05-25 18:38:03

Lakótársaimmal sétálni indultunk, hogy ne üljünk a négy fal között. Aztán teljesen spontán jött az ötlet, hogy nézzünk be a Bálnába. Én speciel még soha nem jártam ott, úgyhogy csak ámultam és bámultam, mint gyerek a játékboltban. Aztán észrevettem egy "Mese van" plakátot...

A többiek is odajöttek és elhatároztuk, hogy akkor megnézzük. Igen ám, de nem tudtuk, hogy pontosan hol is van a 306-os Teremgaléria. Bejártuk ungot meg berket, mire visszaértünk a plakáthoz, és hangos csattanással esett le ama kő, hogy velünk szemben a plakát mellett a bejárt. Bekukucskáltunk az üvegen keresztül, aztán félszegen léptünk be a helyre.

Az első  benyomás az az ínycsiklandó mézeskalácsillat, ami belengett mindent. A második a hely különleges atmoszférája. Úgy éreztem magam, mint Alice Csodaországban. Ez az érzés a szombati (04.18.) megnyitón is ugyan ilyen maradt. Egyszerűen lenyűgözött ez a szürreális világ. Nem is tudom igazán szavakba önteni. Ezt látni, érezni kell!

Csak gratulálni tudok az alkotóknak: Keresztesi Juditnak és Keresztesi Barbarának. Tényleg fantasztikus dolgot hoztak össze. Az időkapuban tett utazás meg is ihletett. Bár az lett volna csoda, ha nem így lett volna.   Íme a végeredmény! 

http://duszkaagi.blogspot.hu/2015/04/mese-van.html

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Bálna
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Kapcsolódó cikkek

Tudj meg többet:

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága