Budapest Art Week – hamarosan Magyarországon is

Beszámoló: | 2016-04-03 20:25:30

A Budapesti Tavaszi Fesztivál társprogramjaként, április 19-24. között egy karszalaggal több tucat galéria, múzeum és kiegészítő program várja az érdeklődőket

A Budapest Art Week több mint 60 olyan művészeti eseményt hangol össze, amelyek feltérképezik a képzőművészet aktuális és jelentős helyszíneit. A világ kulturális csomópontjaiban - Londontól Berlinen és Bécsen át Szingapúrig és Sydneyig - évek óta rendeznek már hasonló, nagy sikerű programsorozatokat,

A magyarországi helyszínek között található a Ludwig Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum, a Várfok és Deák Erika Galéria is.

A Budapest Art Week ArtHeart programja azoknak szól, akik a látogatásaik során szerzett képzőművészeti élményeiket szeretnék megosztani másokkal és azoknak, akik örömmel fogadják, ha a választott program mellé hozzáértő kalauzolást is kapnak.

    
Az ArtHeart program részeként az ArtRide biciklis túrák is rendkívül érdekesnek ígérkeznek, hiszen a művészeti látnivalókon kívül kétkerekűn bejárható útvonalak a tekerés közösségi élményével is gazdagítják a látogatókat.

    
A BudapestArtWeek összes eseménye egyetlen megvásárolt karszalaggal lesz látogatható hat napon át, mindössze 3000 forintért.

 

 

Mi a véleményed a beszámolóról?

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága