Attention Karácsonyi Vásár

Programajánló: | 2015-12-05 16:14:08

Karácsonyi vásár az Attention stílusában: képek, szobrok, karácsonyfák, lámpák, nyomatok, na meg sütemények, meleg italok az adventi időszak három vasárnapján.

Az Attention három éves története során rengeteg alkotónak teremtett bemutatkozási lehetőséget, a különböző képművészeti, írói műhelymunkák révén sokaknak adott inspirációt.

Egy bizonyos ponton az alkotók és alkotások elértek egy kritikus tömeget, ami szinte önmagától hívta elő az ötletet, hogy a karácsonyi időszakkal járó megnövekedett érdeklődést kihasználva, a felgyülemlett szellemi javakat mintegy a nagyközönség elé tárva, felszínre hozzák a korábban bemutatott alkotásokat, hogy azok újra lélegezzenek, kísérletet tegyenek arra, hogy a művek ismét aktívvá váljanak, és ha már itt tartunk, talán némi pénzt is hozzanak alkotóiknak. És miután a nyitottság, a befogadókészség az Attention esetében nem csak lózung, örömmel vették más alkotók, művészek jelentkezését is, hogy társuljanak az alkalomhoz. Így született meg ez Attention Karácsonyi Vásár kínálata, melyben egyebek mellett körülbelül húsz művész grafikái, fotói, iparművészeti alkotásai, egyedi ékszerei lesznek megvásárolhatók.

Helyszín: Budapest VI. kerület Dessewffy utca 21. melletti pincelejáró

Időpont: December 06, 13, 20, 11-től 17 óráig

A jelentkezések nem zárultak le, ha részt szeretnél venni a vásáron, kérünk, ide írj: haynal.akos@gmail.com

Mi a véleményed a beszámolóról?

Helyszín

Attention!
Budapest VI. kerület Dessewffy utca 21.

Hirdetések (?)

Ajánlat a megnyitókból

Nincs találat, látogass vissza később...

Ajánlat a vége felé járó kiállításokból

Nincs találat, látogass vissza később...
Minden jog fenntartva © Kiállítás Járók Társasága